Eeee...Saya tak nak set pinggan mangkuk macam ni!!!Tak Nak!!!

Di inspirasikan daripada anggota badan manusia, seorang pengkarya seni yang berpangkalan di New York, Christine Chin telah menghasilkan variasi set pinggan mangkuk yang mirip kepada badan manusia.

Set pinggan mangkuk yang di namakan "Sentinent Kitchen" ini menggunakan bahagiuan tubuh manusia seperti telinga, gigi, kaki, hidung, mata dan puting payudara. Bagi menggambarkan realistiknya set pinggan mangkuk ini, sejumlah kecil bulu hidung dan misai di lengkapkan sekali dengan set ini.












Err..nak bagi free ke??Eeeeee...saya tak nak....tak nak...tak nakkkkk!!!!!


Ulasan

Catat Ulasan

jerit kat sini

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Misteri Apa Yang Ada DiBukit Hantu?Lihat!!

Wahai Lelaki Bernama Suami...Bacalah!!