Entry Pelik!Nak wangikan kentut??Ini Alatnya....

Apakah Anda pernah kentut atau buang angin? Aha… pasti semua orang yang sehat pernah kentut. Tetapi bagaimana kalau anda kentut yang di depan umum tanpa sengaja?Betapa malunya kan…
Namun ada juga jenis yang selamba dhekk

Sekarang bagi anda yang sering kentut tanpa sengaja, bolehlah bergembira kerana seorang lelaki dari Wuhan, China telah membuat alat peredam kentut. Alat tersebut yang terbuat dari plastik dan berbentuk tabung dimasukkan …er… ke anus anda.Hujung tabung yang satu terbuka dan hujung yang lainnya memiliki lubang-lubang kecil.


Pengguna alat tersebut juga diminta untuk melekatkan minyak atau parfume ke alat tersebut untuk menghindari wangi yang tak sedap. Mungkin jadi wangi yang harum.


wow macam best je alat peredam kentut ni...nak lepas bunyi kuat2 pon tak apa tak ada bunyi lagi wangi...tak yah control2 lagi...

Ulasan

  1. erkss... tapi tang masukkan ke anus tu cam ....er...x sakit ke? hu hu hu

    BalasPadam
  2. huhu.. apala orang zaman skarang.. yerks.. agak pengotor gak la coz kena letak dalam err....... :)

    BalasPadam
  3. hahaha,,komen korang ber2 buat buat akak tergelak besar

    BalasPadam
  4. erkkkk....cik xde lah suke kentut merata.maluuuuu...hihihih

    BalasPadam
  5. assalam cik Tie..sungguh ke adq alat macam ni..gelak sorang acik baca ni..sapa la yang punya idea ni kan

    BalasPadam
  6. Haha..kelakar pun ada..
    Tak payah la kentut depan orang lagi elok..
    Karang ada pula pertandingan kentut sapa paling wangi..

    BalasPadam
  7. masuk ubat kat buntut pon cam seram..inikan pula nak masuk tuuu

    BalasPadam
  8. @Lelaki Ini
    haha..sape yg nak jadi juri tu...eee..tak sanggup ler

    BalasPadam
  9. Saya ni rasanya tak perlu tu semua..coz kentut saya memang sedia wangi..tak caya? meh bau,,meh la...hehehehehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

jerit kat sini

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Misteri Apa Yang Ada DiBukit Hantu?Lihat!!

Wahai Lelaki Bernama Suami...Bacalah!!