Terkini ►

Siapa Artis Lelaki Yang Suka Berbogel Tu??

Sekarang ini, terlalu ramai peminat-peminat yang begitu pantas ‘membongkar’ cerita peribadi tentang seseorang artis di negara kita.

Kalau baru-baru ini, seorang penyanyi lelaki baru didedahkan dengan penipuannya tentang mempunyai tatu di lengan dan badan iaitu Awi Rafael.

Kata Awi, dia bukan berniat untuk berbohong kepada peminat-peminatnya.

Lantas, dia tampil memohon maaf dan mengakui kesilapannya serta mahu berubah bertaubat ke jalan Allah.

Rata-rata orang ramai memuji tindakan pengakuan yang dikemukakan oleh Awi Rafael.

Terbaru, beberapa keping gambar seorang artis lelaki yang juga pelakon baru sudah tersebar di laman Internet.

Cuma, penulis tidak dapat mengenal pasti siapakah pelakon lelaki tersebut.

Menerusi blog buahmulut.com, beberapa keping gambar pelakon lelaki itu yang berbogel dan hanya memakai seluar dalam dipaparkan.

Menurut cerita dari blog itu, seorang peminat telah mengirimkan email gambar-gambar ‘panas’ itu.

“Pelakon ni seorg yg ok, sgt friendly tetapi sy agak terkejut bila mendpt email dr kwn sy tentang gambar sexy pelakon baru itu smsa sedang bercuti di phuket thailand, persoalannyer. Sbg seorg pelakon baru kenapa dia berani mengexpose gmbr2 sebegitu. Kami sbg peminat agak hampa kerana sbg pelakon yg br nk menapak, dia seharusnyer menjaga tatasusila sbg pendatang baru. Ini nama pun br nk berkembang tp dh membuatkan peminat berasa jijik dgn gambar tersebut. Jadi tolong dapatkan penjelasan dr beliau tentang gambar2 ini,” kata pengirim emel tersebut.

Siapa agaknya ya?

Mungkinkah pelakon lelaki ini akan tampil memberikan penjelasan seperti apa yang Awi Rafael lakukan?

hhhmmm..pakat2 tengok je la...




Oleh: NAIMAH SHAARI
Foto: http://buahmulut.com

Anda baru saja membaca artikel yang berkategori artis dengan judul Siapa Artis Lelaki Yang Suka Berbogel Tu??. Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2012/07/siapa-artis-lelaki-yang-suka-berbogel.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Kak Tie - 3 Jul 2012

2 komentar untuk "Siapa Artis Lelaki Yang Suka Berbogel Tu??"

  1. Penjelasan pelakon ini dah dibuat...tp dia berani mengaku kat MELODI ok lah...
    Masa ini ...masa dia belum insaf sekarang dah baik ....insaallah, sedang kan Nabi ampunkan umatnya...ini kan kita sesama manusia ...yang mengaku kesalahan dan bertaubat....ok lah, buang yg keruh dan ambil yg jernih ..baru teguh peribadi...

    ReplyDelete
  2. @mselim3
    ye ke..akak mmg tak tengok melodi..sbb time tu waktu akak kat dapur..dan tak berapa minat sangat...
    thanks sbb gitau

    ReplyDelete

jerit kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Terbaru