Header Ads

Dah Tua-tua Pun Hisap Susu Lagi.Lihat!

loading...
Seorang lelaki yang sudah berusia 31 tahun dikenali sebagai Stanley cuba menjadi seorang kanak-kanak kecil. Tabiat pelik itu dilakukan adalah semata-mata mahu merasai pengalaman menjadi kanak-kanak.

Kini terdapat satu lagi kisah di mana seorang lelaki berusia 31 tahun sanggup menghabiskan usianya selama 18 tahun dengan memakai lampin pakai buang dan menghisap puting semata-mata ingin menjadi seorang budak berusia dua tahun.

Stanley Thornton bukan sahaja tidur dalam kandang bayi malah dia juga mempunyai bilik tidur sendiri yang dihiasi dengan perhiasan budak kecil. Menurut Stanley, setiap hari dia berlagak seolah-olah dia budak berusia dua tahun dan dengan melakukannya, dia merasakan ia satu perkara paling penting dalam hidupnya. Ia merupakan perasaan yang tidak pernah saya alami sepanjang saya membesar.Dengan menjadi `budak dewasa saya dapat mengatasi segala masalah yang saya alami,katanya. Demi memenuhi kehendaknya menjadi budak, dia mempunyai crayon dan pensil untuk melukis serta kerusi kanak-kanak yang besar di mana dia akan duduk di situ ketika makan.
Stanley yang mempunyai berat badan 133 kilogram itu juga mempunyai tukang jahit sendiri yang menjahit baju tidur untuknya.Dia yang pernah muncul dalam rancangan My Crazy Obsession kini sedang mencari seorang ibu sepenuh masa.

p/s buang tebiat ke apa mamat nih..
Loading...

2 ulasan:

  1. nie namanya pemalas hahahhaaa patutla badan besar.

    BalasPadam
  2. @Adylia Qarissa
    hihi..macam manalah dia ni boleh terpikir nak jadi kanak2...pelik

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.