Al Fatihah Buat Blogger LIEYNANILAZ


Masa jejalan tadi terbaca entry diblog seorang sahabat blogger....http://www.benashaari.com/

terus saja ke blog yang dimaksudkan...
biarpun baru mengenali belaiu dialam siber..
namun rasa sayu mula terasa..
Al Fatihah..
dariNYA kita datang,dariNYA juga kita kembali..

kenali beliau
sama2 terjah ke blog Allahyarham..


                                                          picit gambarnya yer...

Baca juga petikan dari sebuah blog sahabat allahyarham:

Saya kesedihan lagi...
Assalamualaikum dan salam sejahtera....


Kalau ikutkan hari ni saya nak rehat dari berblog....maaf entry hadiah FM sebelum ni, autopublish....sepatutnya saya tahan dulu entry hepi tu sebab saya tengah sedih sangat-sangat......

dari semalam saya tunggu peluang untuk ke Selangor...namun hajat saya tak kesampaian untuk memberi penghormatan terakhir buat seorang teman (Lieynanilaz)...kalau ikutkan hati, saya rasa nak terbangkan diri ini ke Langkawi semalam....Ya Allah...

Buat pengetahuan teman-teman....arwah memang ada mengadu pada saya dia kena darah tinggi last week ...bacaannya sangat tinggi....hingga dia sakit kepala yang teruk dan tertidur di surau tempat dia bekerja di Langkawi...semalam saya dapat tahu dia menghembuskan nafasnya yang terakhir di dalam surau itu dalam keadaan bertelekung dan dalam tidur sebab dia masih demam...Ya Allah...

Arwah disahkan menghidap sakit darah tinggi dan paru-paru berair.... Ya Allah

sumber:Herba Tiara

Ulasan

Catat Ulasan

jerit kat sini

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Bila Bersalin,Kena B***l Juga Ke?

Misteri Apa Yang Ada DiBukit Hantu?Lihat!!