Header Ads

Lepas Ni Blog sape Pula Bakal Dihack??

loading...
Blog aku diberikan semula tetapi segala password untuk Blogspot dan Facebook terpaksa aku tukar...habis tungang langgang!!! sampaikan pada satu tahap aku terlupa mana satu password yang aku gunakan....huhu.... susah gak kan??

Nak tahu group yang hack blog aku??


(klik gambar)

Dan ini puak gerabak(ops...dia punya ikrar) diorang..

- We Cyber It Crew
- We Share
- We All Family
Peace No War
Email : cyberITcrew@yahoo.com

(Cyber IT Crew l Agent IT Here)
[###################]
Loading OS
[###################]
-Cheking Data-
Data Safe


Dalam duk aku meroyan tahap kronik..nasib baik ada gak orang sudi tolong...pun mamat dari group ni jugak klik sini

Dalam duk sakit2 hati...lucu pun ada gak la..thanks gak kat group ni...sbb..baru aku tahu...betapa senangnya blog kita,FB kita,website kita orang nak ceroboh...

Dan sekarang ni aku rasa apa2 maklumat penting samada di E-Mail Yahoo ke, Gmail ker, Facebook ker dah tak secure lagi dah... Senang sangat dicerobohi.... Sebab yang menciptanye adalah manusia,yang menggodamnya juga manusia....

Cuma ciptaan Allah sahaja yang susah untuk kita sebagai manusia nak ubahkan....

So renung2kanlah yer.... Dan bersiap sedialah untuk anda pula yang diluar sana bakal di HACK.... Serammmmm....
Loading...

8 ulasan:

  1. alhamdulillah nasib semua dah ok.. risau ngan hackers ni

    BalasPadam
  2. Saya mengikuti blog ini ketika ianya dihack. Saya siap buat print screen lagi. Nanti saya akan buat satu post khas untuk blog akak dibalik pintu kena hack.

    Saya ingin sangat menghubungi admin blog ini pada ketika itu tapi, saya tidak ada alamat FB, twitter dan email adminnya.

    Lalu saya hanya melihat sahaja.

    BalasPadam
  3. @sakila's craft
    tak tahulah akak..macam2 benda boleh buat sekarang

    BalasPadam
  4. @syiela
    nbasib baik ada juga hackers yang betimbang rasa,kalau tak lupuslah blog ni

    BalasPadam
  5. @Telebih Sudah
    terimakasih kerana mengikuti blog akak...
    join FB dia leh tengok isi dalamannya...nak blajar dalam selok belok IT ni ngan diorang pun boleh jugak

    BalasPadam
  6. blog saya pun pernah kena hack...dragon force punya kerja.... puas gak la saya ngamuk2 kat fb fanpage dorang....wakakaka... pastu saya tunggu dorang betulkan balik.....sampai kesudah tak.... akhirnya dengan bantuan pakcik google saya dapat jln keluar...tapi template blog saya yg cun dah hilang.....waaaa

    BalasPadam
  7. @aiyang
    hahha...jangan marah2 kat diorang..lagi marah lagi diorang dengki...

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.