Header AD

Tradisi Makan Manusia Yang Telah Mati

Suatu daerah di Filiphina mempunyai kebiasaan yang aneh... Yaitu memakan bangkai manusia yang telah mati....









                                                        eee...geli geman dah eeeiihh
Tradisi Makan Manusia Yang Telah Mati Tradisi Makan Manusia Yang Telah Mati Reviewed by kak tie on 10:09 PTG Rating: 5

7 ulasan

  1. yukkksss !!!! cane diorang ley selera makan mende alah tu... @@.

    latest entry: saya 22, kamu?

    BalasPadam
  2. filipina ke thailand nih?... tengok tulisan kat baju mcm tulisan thai...

    BalasPadam
  3. eeee...tak de makanan lain ke nak makan

    BalasPadam
  4. mcm la xde benda lain nak makan kan kak tie..

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu la ..banyak lagi daging lain yg best

      Padam

jerit kat sini

Post AD

loading...