Terkini ►

Tradisi Makan Manusia Yang Telah Mati

Suatu daerah di Filiphina mempunyai kebiasaan yang aneh... Yaitu memakan bangkai manusia yang telah mati....









                                                        eee...geli geman dah eeeiihh

Anda baru saja membaca artikel yang berkategori Aneh dengan judul Tradisi Makan Manusia Yang Telah Mati. Anda bisa bookmark halaman ini dengan URL http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2012/01/tradisi-makan-manusia-yang-telah-mati.html. Terima kasih!
Ditulis oleh: Kak Tie - 11 Jan 2012

7 komentar untuk "Tradisi Makan Manusia Yang Telah Mati"

  1. rasa nak muntah tgk pic tu..

    ReplyDelete
  2. yukkksss !!!! cane diorang ley selera makan mende alah tu... @@.

    latest entry: saya 22, kamu?

    ReplyDelete
  3. filipina ke thailand nih?... tengok tulisan kat baju mcm tulisan thai...

    ReplyDelete
  4. eeee...tak de makanan lain ke nak makan

    ReplyDelete
  5. mcm la xde benda lain nak makan kan kak tie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la ..banyak lagi daging lain yg best

      Delete

jerit kat sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Post Terbaru