Header Ads

Skodeng Beg Tangan Datin Seri Rosmah....Cantik..

loading...
                                     Kisah BEG TANGAN Rosmah Bernilai RM1 juta


Beg tangan Birkin adalah beg buatan tangan Hermes dan dinamakan dengan nama seorang pelakon dan penyanyi Jane Birkin. Beg tangan ini menjadil simbol kekayaan kerana harganya yang tinggi dan tidak mampu dimiliki oleh orang awam. Harga bagi sebuah beg adalah diantara US$9,000 (lebih RM25 ribu) hingga US$150,000 (lebih RM450 ribu).

Harganya menjadi lebih mahal bergantung kepada jenis bahan yang digunakan. Beg-beg tangan ini diedarkan ke butik Hermes pada jadual yang tidak berkala dan dalam jumlah yang terhad, ini mencetuskan rebutan dan, secara tidak langsung ia telah menjadi eksklusif. Ia akhirnya menjadi kegilaan ramai, ia dikatakan mempunyai senarai menunggu yang panjang sehingga 6 tahun, dan dikatakan mempunyai senarai menunggu paling lama dalam sejarah.

Victoria Beckham antara artis antarabangsa yang mempunyai koleksi beg tangan Birkins.


Dan gambar-gambar Rosmah di bawah ialah bersama dengan beg tangan Birkins hadiah daripada Robin Tan, anak lelaki Vincent Tan kepada wanita pertama Malaysia. Dianggarkan setiap beg tangan Birkins berharga US$ 120,000 (lebih RM360 ribu) dan telah dibayar dibawah nama Sports Toto.

Gambar-gambar Rosmah bersama 3 beg tangan Birkins yang berbeza.

p/s  teringin..tapi tak mampu..ssiapalah akak...hanya isteri kpd seorang pekerja biasa...
owh ye..akak lupa la..skrng ni kira tak aci,sbb berlambak2 beg2 berjenama dijual secara bundle...murah2 lagi...kan..kan..kan??

akak baca disni

Loading...

2 ulasan:

  1. pakai beg plastik je bgs.. brlebihanan orang mengata buat apa.. hahahhaha

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.