Header Ads

10 CIRI LELAKI PLAYBOY

loading...

Ciri-ciri lelaki playboy / laki-laki buaya darat . Tampan, penuh perhatian, menarik, lucu, dan pintar merayu adalah ciri khas seorang playboy. Lelaki yang identik dengan banyak pasangan ini tahu persis bagaimanacara membuat wanita merasa istimewa dan diingini.

Mereka biasanya menjerat wanita hanya untuk tujuan tertentu, bukan cintaAgar tak terjebak, perhatikan beberapa ciri playboy dari interaksi dan seharian mereka seperti dikutip dari The Frisky.

1. Dia mudah mengumbar kalimat-kalimat memabukkan seperti, "Aku rindu padamu," "Aku ingin kita mengulangi kencan," atau "Bila kita bertemu lagi?".

2. Dia terlalu sering memuji . Rayuan bahawa anda mempunyai mata yang indah, cantik dan mengaku hanya mampu membuka diri dengan seroang wanita seperti anda dalam 15 minit pertama kencan menunjukkan ia mungkin hanya mengharapkan "sesuatu" dari anda.

3. Dia memanggil anda dengan nama gadis lain . Tidak ada yang lebih buruk daripada seorang lelaki yang tertukar nama saat menelefon seorang wanita. Itu membuktikan, ia juga mendekati orang lain selain anda.

4. Dia adalah Tuan Masa Depan . Para palyboy tahu bagaimana mengacau-ngaduk hati wanita dengan mengeluarkan jurus 'kita'. Ini boleh meyakinkan wanita bahawa kamu boleh membina masa depa bersama.Mereka dengan mudah memberi apa yang diinginkan tapi tanpa bersalah bila pergi begitu saja.

5. Dia tidak punya teman akrab wanita . Para playboy tidak mempunyai teman akrab wanita, kerana dia tertarik pada semuanya.

6. Dia menghantar SMS kepada wanita lain secara teratur . Saat sedang bersama anda, tak jarang ia harus meninggalkan anda kerana perlu menelefon atau menghantar mesej kepada wanita lain. Kemungkinanbesar, dia tak tertarik dengan anda.

7. Dia adalah raja nama mesra . Menjuluki anda dengan nama 'Sayang', 'Manis', 'Babe' adalah cara yangpaling mudah untuk membuat wanita merasa istimewa tanpa repot menghafal nama asli.

8. Dia protektif pada telefon selulernya . Dan, ia akan sangat marah ketika anda berusaha membuka-buka atau sekadar bertanya siapa yang menelefonnya.

9. Ibunya memanggil anda dengan nama lain . Saat memperkenalkan anda pada ibunya, anda mungkin merasa orang yang spesial baginya. Tetapi, jika ibunya memanggil dengan nama orang lain, kemungkinan anda bukanlah satu-satunya yang ia bawa menemui ibunya.

10. Reputasinya sebagai playboy . Di mana ada asap, di situ ada api. Ia tidak mungkin mendapat gelaran playboy jika ia adalah seorang lelaki sejati. Dan, anda mungkin sukar mengubahnya. Bila begitu, mengapa membuang-buang masa dan berisiko sakit hati.

Sumber: vivanews

Loading...

Tiada ulasan

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.