Tolak lamaran, wanita ini dibakar hidup-hidup

Tolak lamaran, wanita ini dibakar hidup-hidup

Loading...
Tolak lamaran, wanita ini dibakar hidup-hidup

SEORANG wanita berusia 24 tahun didakwa disimbah minyak tanah dan dibakar hingga mati selepas menolak lamaran seorang lelaki.

Menurut laporan Mirror.co.uk, wanita berkenaan Sandhya Rani sedang dalam perjalanan pulang dari kerja ketika didatangi oleh seorang lelaki bernama Karthik Vanga, 25 tahun.

Kartik, bekas rakan sekerja Sandhiya yang dikatakan sangat obses kepada mangsa telah mengekorinya menggunakan motosikal.

Mengikut laporan polis, Kartik mendesak mangsa memberitahu mengapa lamarannya ditolak sebelum menyimbah petrol kepada mangsa.
The victim, identified as Sandhya Rani, was working in a company at Shanti-nagar, manufacturing aluminium doors. (Photo: DC)


Walaupun mangsa sempat melarikan diri, tetapi menurut saksi kejadian, kejadian itu berlaku begitu pantas dan mangsa tidak menyedari yang dirinya terkena nyalaan api dari suspek.

Orang ramai yang ada di situ cuba menyelamatkan mangsa, tetapi mangsa mengalami kesan melecur lebih 60 peratus di badannya dan meninggal dunia sebaik sahaja tiba di Hospital Ghandi.

Kartik, pernah bekerja di firma yang sama dengan mangsa dua tahun yang lalu tetapi telah dibuang kerja.

Dia didakwa sering mengejar dan mengganggu mangsa selama berbulan-bulan. 

Suspek kini dipercayai berada dalam tahanan.

Catat Ulasan

0 Ulasan