Header Ads

Ramli Kata,Juta-Juta Qu Puteh Keluarkan Duit Sponsor AJL30,Orang Senang-senang Kutuk Qu Puteh

loading...
Ya, masih lagi nak sembang tentang penaja utama Anugerah Juara Lagu 29 (AJL29) iaitu produk kecantikan Qu Puteh. 



Rasanya korang pun tahu bahawa Qu Puteh telah menerima pelbagai kritikan negatif dari masyarakat kan?


Dalam banyak-banyak kritikan, kami terjumpa pula satu komen positif mengenai Qu Puteh daripada akaun Facebook yang dipercayai milik Datuk Ramli MS.
Kalau korang nak tahu, pedas juga kritikan yang diberikan oleh Ramli MS terhadap golongan yang mengutuk Qu Puteh ni.

Menurut status tersebut, Ramli berkata pengasas produk berkenaan telah mengeluarkan duit berjuta-juta untul program AJL29. Jadi, promosi yang diberi adalah setimpal dengan jumlah wang yang ditawarkan.
Kesian Qu Puteh. Korang kutuk macam-macam. Dia la yang taja penuh ajl29. Juta-juta duit dia keluar..korang ingat dia pakai surat khabar ke bayar TV3. Adat orang berniaga camtu la. Apa pun cara dia tu kan dia.

Ramli cabar jika ada nak sponsor AJL30 RM100 juta


Tergamam juga kami dengan cabaran ini. Ada ke pihak yang sanggup nak taja AJL30 nanti dengan jumlah wang sebanyak ini?
Kata Ramli Ms, jika ada pihak yang ingin berbuat demikian, mungkin AJL30 nanti bakal diadakan di Paris dan mampu membawa 10 ribu penonton dari Malaysia untuk menyaksikannya.

Next year siapa yang berani keluar 3 juta nk lawan dia, saya alu-alukan. Sebab production tv3 mesti buat party lonjak-lonjak suka. Kalau yang berani mati keluar 100juta lagi best AJL30 buat kat Paris bawa 10ribu penonton Malaysia sekali. Hahahaha

Haaa, amacam tergamam tak dengan ‘backup besar’ Qu Puteh ni? Hehe. Sebenarnya, jika difikirkan kembali, ada benarnya kata Ramli ni.



Oh bulan

Tiada ulasan

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.