Header Ads

Perbalahan Semakin Memuncak,Alyah Langgar Kereta Ramli MS

loading...
Penyanyi terkenal, Alyah telah melanggar kereta mewah suaminya iaitu Datuk Ramli MS yang memungkinkan perbalahan antara pasangan suami isteri semakin meruncing. Kejadian tersebut dipercayai berlaku kerana Alyah hilang kawalan emosi ekoran kontroversi gambar yang dimuatnaik komposer muzik itu. Kini kecoh di media sosial dengan cerita penyanyi Alyahdilaporkan melanggar kereta suaminya Datuk Ramli MS. Terkejut juga  dengan laporan berkenaan.
Apa punca Alyah langgar kereta Ramli MS? Menurut sumber berita berkenaan, Alyah akui telah melanggar kereta suaminya itu kerana hilang kawalan. Bukan hilang kawalan kereta, tetapi hilang kawalan perasaan berikutan perbalahan kontroversi gambar yang dimuat naik.
Hmm.. Pada pengamatan kami ini adalah ekoran insiden tempohari dengan penyebaran gambar Ramli MS bersama seorang wanita yang didakwa isteri keduanya. Namun semua itu rasanya sudah selesai.
Dapat kita lihat Alyah dan Ramli MS pun sudah ok. Menerusi Instagram Alyah ada memuat naik status terkini dia bersama Ramli MS dalam persiapan untuk Anugerah Juara Lagu 29 (2014) yang bakal berlangsung pada 18 Januari 2015 ini.

“Mengejar kedudukan bernama ALYAH sejauh hampir 15tahun.#sesalseparuhnyawa adalah salah satu karya terbaik yg pernah dtg dlm Dunia kerjaya nyanyian saya.saya bersyukur kerana jenama ALYAH masih lagi berdiri teguh dipersada seni muzik tanah air.Syukur padamu Allah swt,Terima kasih Rasullulah saw.Terima kasih mak,adikberadik,sahabat handai,saudaramara,peminat tercinta,Atas doa yg tak berbelah bagi.Perjuangan saya belum Selesai…….Dan ALYAH Akan tetap ada selagi saya mahu.”
Apapun laporan lanjut mengenai punca Alyah langgar kereta Ramli MS akan menyusul dalam masa terdekat.

Loading...

Tiada ulasan

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.