Header Ads

Loading...

Padah Penangan Mat Said

loading...
                                 
PETALING JAYA: Bekas Menteri Besar Terengganu Datuk Seri Ahmad Said yang keluar Umno dan menjadi Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) bebas beberapa jam selepas digantikan berkata tindakan beliau akan turut diikuti oleh beberapa lagi ADUN Umno yang lain.

Ahmad dilaporkan berkata demikian oleh Malaysiakini yang menghubunginya awal pagi tadi.
“InsyaAllah ada lagi,” katanya kepada portal tersebut tanpa menamakan ataupun menyatakan jumlah bilangan ADUN yang akan keluar dari Umno.
terbaca satu komen di facebook

""Namun, Jawatankuasa Disiplin Umno yang dijangka bersidang esok dikatakan akan mengambil tindakan memecat Ahmad dan Ghazali dari parti. " silap tu, bukan pecat tapi akan membeli semula mat said dan ghazali dengan harga ????? dan terbaru adun bukit besi juga telah pun keluar umno menjadi bebas. ubee end 14, pas 14, pkr 1 dan bebas 3"

Wahhh??!!


Loading...

1 ulasan:

 1. Kami membawa pasangan untuk berkahwin / poligami secara sah di pejabat Majlis Agama Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam 2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.
  Sekiranya berminat, sila hubungi :-
  DRINA DMARYA RESOURCES
  No 7 Tingkat 1, Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee's)
  Tel : 03-33745230/ 013-3311606
  WEB KAMI :
  kahwinthaibest.b1ogspot.c0m
  drina1998.b1ogspot.c0m

  BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.