Header Ads

Loading...

I Mei 2014:Dihari Perkahwinan Jericho Rosales

loading...
Kim Jones dan Jericho Rosales akhirnya berkahwin dengan tema perkahwinan dalam taman yang diadakan di Hotel Shangri-La Boracay Resort & Spa di Pulau Boracay, Aklan, pada 1 Mei.,petang Khamis 2014

Aktor popular Filipina, Jericho Rosales selamat melangsungkan perkahwinan dengan kekasihnya, blogger, model dan pengacara TV terkenal, Kim Jones, kelmarin.

Jom layan gambar-gambar perkahwinan di bawahMajlis ringkas yang dihadiri kira-kira 200 tetamu itu berlangsung pada jam 4 petang di Hotel Shang Ri La, Pulau Boracay, Filipina.

Jika Jericho, 34, segak dengan sut rona pastel, Kim, 26, pula tampil menawan dengan gaun warna putih pada majlis bertemakan perkahwinan di tepi pantai yang menjadi impian pasangan kekasih berkenaan.

Dalam pertemuan eksklusif bersama wakil Rap ketika penggambaran drama bersiri Kusinero Cinta di Melbourne baru-baru ini, pemilik nama sebenar, Jericho Vibar Rosales mengakui hatinya terbuka untuk bercinta semula selepas bertemu dengan Kim pada 2011.

“Kami diperkenalkan seorang rakan dalam satu majlis. Hanya dua bulan selepas pertemuan itu barulah Kim menghantar Sistem Khidmat Pesanan Ringkas (SMS) untuk bertanya khabar.

                               

Selepas lapan bulan pertunangan, Jericho Rosales dan Kim Jones akhirnya berkahwin.
                             
                                   Kim berjalan di iring oleh abangnya Apollo Jones

                                   


                           

                            

                           
p/s...huhu...hero saya dah kawen


Loading...

Tiada ulasan

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.