Header Ads

Erra Fazira Pantang Tengok Lelaki Kaya Berstatus Dato’ ?

loading...

Desas desus ini mula hangat diperkatakan di sebuah forum terkenal selepas seorang rakan artis Erra Fazira menulis status di Facebooknya yang berbunyi  "Erra Fazira memang pantang tengok lelaki kaya ke mentang2 dato terus nak jumpa ya allah selamatkanlah suami aku" .
Status kontroversi itu mendapat 22 likes dan 8 comments. Bagaimanapun, status artis terbabit telahpun dibuang dari Facebooknya tidak lama kemudian.
Setelah diselidik, artis ini pernah menjadi duta produk kecantikan dengan dialog "saya benci tengok wajah saya" dan dikatakan pernah menjadi hos Wanita Hari Ini namun hanya bertahan untuk seketika.
Benarkah dakwaannya itu? Atau sekadar ingin menarik perhatian orang ramai?
Mereka pernah bergambar bersama
Erra Fazira bercerai dengan suaminya pada pertengahan Februari lalu dengan talak satu. Erra Fazira dan Engku Emran berkahwin pada 25 Oktober 2007 dan dikurniakan seorang anak perempuan Engku Aleesya yang kini berusia lima tahun.
Sebelum mengahwini Engku Emran, Erra juga pernah berkahwin dengan penyanyi Yusry Abdul Halim pada 15 Jun 2003 dan bercerai tiga tahun kemudian.

2 ulasan:

  1. ramai yang goyang ni Kak Tie, sebab dia dah available balik... hu hu hu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. aduhhh...ramai yg mula cuak dah ni

      Padam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.