Header Ads

Isu Rampas Suami,Apa Kata Rita Rudaini

loading...
Ramai yang bersimpati dengan Liyana Manan isu Hanez Suraya yang dikatakan cuba merampas suaminya yang dikenali sebagai R. 

Menurut ibu kepada dua anak yang hanya dikenali sebagai Ana itu, Hanez dikatakan tidak menghormati dirinya sebagai isteri yang masih sah kepada R dan ibu kepada anak-anaknya selepas pelakon itu memuat naik foto kanak-kanak tersebut di laman sosial di samping mencanang hubungan cintanya sebelum ini.
Rita Rudaini tampil memberi sokongan kepada ibu muda tersebut dengan memuat naik gambar di laman Instagram miliknya menasihati wanita itu supaya bersabar dan terus tabah demi anak-anak.
Melihat kepada respon yang diterima menerusi foto tersebut, ramai peminat dan penyokong Rita turut sama memberi kata-kata semangat kepada Ana dan seakan mengerti perasaan wanita tersebut.
Mungkin Rita juga memahami perasaan Ana apabila pelakon jelita itu sendiri dilihat cukup kuat menghadapi dugaan sebagai ibu tunggal biarpun kes tuntutan nafkah anak-anaknya masih belum selesai sehingga kini.







http://sensasimalaysia.com/
Loading...

4 ulasan:

  1. kes Hanez Suraya ni, memang nampak nau lah kekurang ajaran dia... hu hu hu, at least respect lah kan wife dia tu....

    BalasPadam
    Balasan
    1. huhu..bukan nak kata,tapi rupa Hanez pun mmg muka perampas

      Padam
  2. salam kenal... isu yg menakutkan bagi seorang wanita, seorang individu huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. igauan nhgeri bagi setiap yang bergelar isteri..betullah tu Mak Su

      Padam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.