Hanez Owh Hanez.....Romie Owh Romie.....

Pedas berapi ayat dari selebriti cef Malaysia, Chef Wan nie. Mengulas mengenai kes kontroversi membabitkan Hanez Suraya & suami orang, Chef Wan berkata:
 “Wow sedeh baca cerita pergolakan Rumah tangga mereka ini. Ramai these days yg bermain api diakhirnya terjerat diri sendiri. Kesian isteri yg menjadi mangsa dgn anak2..bukan sekali buat hal dah banyak kali and i loved the honesty of his wive. 
 Mana yg suka berfoya foya lagi tu tak usah la berumah Tangga lagi.Jangan hancur kan hati seorang Wanita dan Anak2. Yang si Betina pun gatal dah tahu laki orang masih mau bermain api. Berdolak dalik macam main Drama minggu ini jugak for what? 
 These is the sad world today where there is no respect for others.. Many times i come across so many of my close friends going to the same shit over and over again. Tambahan anak2 muda sekarang pantang ada duit sikit laki orang pun mereka nak sapu kerana gila nak hidup senang.
 I am always a shoulder for them to cry on and share their problems. My advice is always the same. Cerai kan and Move on as no one deserved to live unhappy and worst to be treated mcm sampah and worst physically abused.
 I also have noticed that what goes around will come back in this world.Jantan2 yg jahat juga kebanyakan akan nanti bertemu dgn betina2 yg tak senonoh juga. Kawin la 10 kali pun jika perangai kita tu macam musibat juga as i have adviced both my children too in the end will all end up to a unhappy marriage. Yang menjadi Mangsa anak2 la yg have to suffer.” 

Seorang lagi selebriti yang memberi respon pasal hal nie ialah Rebecca Nur Al Islam, kata Rebecca:
 “Ada org bertanyakan pada saya,saya rapat ker pelakon yg memporak perandakan rumahtangga org,yg sedang hangat di perkatakan kini,saya tanya sapa???ia jawab hanez..Jawab saya, oooooo pelakon cantik hanez suraya yg putih Gebu tu ker??saya kenal la ia..sebagai rakan Artist dalam bidang yg sama..Sgt panjang perbualan itu, penat utk tulis dan dikongsi kan,dan lalu ia memberi saya gambar ini. 
.Lalu saya menasihati nya,Kita org luar hanya patut berdoa yg terbaik utk mereka.Jgn membenci kerana segala galaNya ALLAH swt yg tahu dan akan menentukan.Allahuakbar.Life is to short#hormatiSesama Wanita#sayangi sesama wanita #SayangiKeluarga #sayangi isteri #sayangi suami #sayangianak2 #sayangi La Sesama islam#kuatKan la Agama sesama kita#sesungguhnya insha Allah jika anda tahu dan mempunyai agama,Allah sentiasa bersama kite,dan perkara yg tidak elok,diJauhkan#Life must go on#PRAY TO ALLAH his never far away #pic ni ada org bg saya#jika benar,Insyaallah Allah akan memberi jalan yg terbaik,kite hanya Hambanya yg lemah,doakan sahaja kebaikan dan jalan yg benar bg Mereka.Insha Allah Ameen.”

Ingatan buat Hanez,jangan takut dilanda ombak jika berumah ditepi pantai..sendiri buat,sendiri tanggung la...


Ulasan

  1. Oh... sweetnya Rebecca bertudung dah kisahnya... kakak tak tahu tau. Manis betul!
    Malas kakak nak ulas artis yg hangat sekarang ni. Biarlah dia dgn cara dia kerana betul kata Rebecca, Allah maha tahu pasti setiap apa yg terjadi tak di dunia di akhirat akan ada balasannya...

    BalasPadam
  2. Xtau nk ckp ape..tp kesian sgt pd wife dan ank2 dia...

    BalasPadam
  3. hmm doakan je supaya masalah mereka ne cepat settle ngan baik

    BalasPadam
  4. susah kan macam ni???banyak2 laki..laki orang jgk nak dikebas ..ayo...

    BalasPadam

Catat Ulasan

jerit kat sini

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Bila Bersalin,Kena B***l Juga Ke?

Misteri Apa Yang Ada DiBukit Hantu?Lihat!!