Header Ads

Apa Motif Ex Suami Aida sebar gambar Adi Putra dalam tandas di laman sosial

loading...
Hari ini media-media sosial di hebohkan dengan satu gambar pelakon lelaki popular "Adi Putra" yang di sebarkan oleh bekas Ex suami wanita yang di katakan skandal Adi walaupun kes tersebut sudah di tutup‘tutup buku’apabila pihak polis mengklasifikasikannya sebagai ‘no further action’ manakala Aida Fasha  suaminya itu.

Lelaki tersebut adalah Haji Amiruddin Othman adalah bekas suami kepada Aida Fasha atau Nooraida yang di kata kan mendedahkan gambar Adi yang hanya bertuala di dalam tandas di Laman Instagram nya dengan tag " “Yes my X salah tapi the other tak mengaku”.

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan jika gambar ini adalah gambar yang dikirim Adi Putra kepada Nooraida sepanjang perkenalan singkat mereka.
Jika benar mengapa agaknya ia tidak ditunjukkan Amiruddin ketika kes sedang hangat dibicarakan?
Adi Putra dalam satu sidang media pada 13 Disember tahun lalu mempertahankan diri bahawa dia tidak bersalah sebagaimana tuduhan Amiruddin selepas pihak polis menggugurkan kes yang difailkan pasangan suami isteri berkenaan yang disiasat di bawah Seksyen 509 Kanun Keseksaan iaitu melakukan gangguan seksual.
Apa pun, kita nantikan respon daripada Adi Putra memandangkan pelakon ini pernah mengeluarkan kenyataan bahawa dia akan mengambil tindakan jika masih dikaitkan dengan kes ini.

Admin berharap kes ini tidak berpanjangan memandangkan mereka semua sudah ada kehidupan masing-masing tidak wajar lah untuk kembali kes ini dengan menyalahkan Adi, sedangkan kes ini telah di tutup  ‘no further action’ oleh pihak berkuasa. 


Credit MyNewsHub 

5 ulasan:

  1. nak buka kes balik kot? mungkin ada yang tak puas hati lagi ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak rasa la mmg dua dua ni gila glemer la

      Padam
  2. Kje gile nih..motif lama xtercapai la tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye betul tu..ingatkan dah senyap dah,rupanya ada sambungannya pulak

      Padam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.