Header Ads

Take Notes:Bila Azwan Ali Nak Insaf

loading...
AZWAN ALI HENTAM RANCANGAN MASTERCHEF & JURI?

Siapa tidak kenal pengacara dan pelakon Diva AA ataupun Azwan Ali. Azwan juga merupakan peserta Masterchef All Star yang berakhir semalam dengan Zamir berjaya memenangi rancangan realiti masakan itu. Zamir menewaskan Celina ketika final.

Walaubagaimanapun, Azwan Ali semalam meluahkan rasa tidak puas hati dengan sebuah rancangan realiti televisyen tersebut di laman sosial twitter miliknya.

Adakah tweet itu untuk rancangan Masterchef? Tweet ini dibuat ketika final Masterchef All Star.


Adakah 3 bangkai ditujukan kepada 3 juri masterchef? Azwan juga menyebut program tersebut sampah sarap,
Entah apa saja yag dimahukan Azwan Ali..katanya dah insaf...namun yang terlihat adalah sebaliknya...




.sensasimalaysia.com/
Loading...

13 ulasan:

  1. dia ni tak tahu lah.. pelik sikit..

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau guna perkataan lain akak tgk dia ni jenis mental sket...huhu..kalau Azwan baca pasti sentap habis

      Padam
  2. Salam ziarah.AA mang salu gini..mudah touching

    BalasPadam
    Balasan
    1. patutnya dah balik Mekah ni banyakan amal ibadah..ni tidak

      Padam
  3. Ada baca gak komen2 pedas ni... Huhu

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. pucuk pangkalnya hati...niat kena ikhlas..ni tak propa je lebh

      Padam
  5. macam-macam AA..bikin havoc.he..he...

    BalasPadam
  6. belum sampai seru lg nak berubah la tu..

    BalasPadam
  7. Azwan Ali..memang sentiasa hot

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.