Header Ads

Foto anak pertama Farid,Diana

loading...
                        
                       Farid menunjukkan anak lelakinya. - Foto instagram Farid Kamil

PASANGAN selebriti Farid Kamil dan Diana Danielle selamat menimang cahaya mata pertama mereka baru-baru ini.

Farid Kamil memuat naik gambar bayi lelakinya itu di laman sosial, Instagram kira-kira jam 4 petang ini.

Pada gambar itu, Farid menulis, "welcome to the world my boy."

Pasangan ini selamat diijabkabulkan pada 3 November lalu.
Loading...

2 ulasan:

  1. anak sedara dia la kak, baru je tau

    BalasPadam
  2. @memmetlenggeng
    haha..tu la,akak pun baru tahu..maklum baru on9 ni..bikin gempak jer

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.