Header Ads

Banglo Shah Rukh Yang Mewah Giler

loading...













Memang kayalah..kadang2 sesekali bila saya lihat banglo2 mewah orng2 kaya ni ,saya terpikir,gamak2nya kat belah area manalah agaknya diorang ni selalu lepak2 yer.....habis ke diorang round satu banglo tu dalam masa satu hari......hhmmm.....satu lagi..tak terlarat rasanya nak nyapu habuk2 dan debu2 apatah lagi sawang labah-labah....berapa ramaikah orng gaji dia yer....


Loading...

13 ulasan:

  1. mesti la org gaji dia ramai cik tie:-)

    BalasPadam
  2. @zana fahmi
    haha..beruntungnya jd org gaji dia kan?..leh lepak2..leh landing2 atas katil dia tu sambil berangan...ppeerrggh

    BalasPadam
  3. a'aa..penat nak jalan klu rumah beso2..nak g dapur dari ruang tamu mesti jauh an..hahaha..

    BalasPadam
  4. @soooooour
    haha..pakai kasut roda lah jawabnya...
    agaknya berapa ruang tamulah dia ada yek?

    BalasPadam
  5. cantiknya..mewah giler macam istana-istana raja..dahlah color kuning...kita pun terfikir sama cik tie dah habis ke dia orang pusing dalam rumah ni...entah-entah belum kot...besar sangat...

    BalasPadam
  6. @Raudzah Zahari
    haha..betul tu..x terlarat rasanya nak jalan2 dalam umah sebesar ini...erk..takut hantu pun ye jugak...seram..basau sangat

    BalasPadam
  7. dan habuk bertimbun semula baru habis lap habuk satu rumah ni.

    BalasPadam
  8. Mengarut sgt rumah Shah Rukh Khan.. Dalam blog lain gambar yang sama rumah orang lain..

    BalasPadam
  9. @lyka tiesyahihi..kalo pg lum tentu leh masuk,silap2 kena halau ngan bini dia

    BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.