Header Ads

Azwan Ali..Jangan Jadi Anak Derhaka

loading...
Keluarga misteri. Keluarga Mak Tom, Azmin Ali, Azwan Ali, Azman Ali dan Ummi Hafilda boleh memelikkan kita semua memikirkannya.

Sebelum ini portal Murai.com melaporkan Mak Tom dikatakan jatuh di bilik air pada malam persandingan Ummi Hafilda. Azwan Ali mengeluarkan kenyataan mengenai isu tersebut di laman Twitter.
Katanya lagi, kejadian itu adalah balasan di atas perbuatan Mak Tom dan Ummi Hafilda sendiri.
“Slm. What Goes Around ? HANJJJ around ! MUHASABAH la diri before BALA terus ke MUKA”


Inilah yang peliknya apabila Azwan Ali mengeluarkan kenyataan begitu kerana permusuhannya yang belum reda dengan Ummi Hafilda. Baca  Aku Janji Azmin Ali tak menjadi!!

Azwan membuat Tweet lagi, dia hanya ada Azmin Ali dan Azman Ali sahaja sebagai adik-beradiknya, tiada orang lain lagi dalam dunia ini. Tulis Azwan yang juga penuh dengan kontroversi.p/s....kesian Azwan....walau siapa pun ibu anda,dia tetap ibu yg melahirkan dan menyusui anda ...ingatlah..syurga dibawah tapak kaki ibu,jgn jadi spt SiTanggang..sumber:ek eleh.com
Loading...

5 ulasan:

 1. Uish..tak tau nk cakap pew dah..sedih pun de....

  BalasPadam
 2. @aslvie adam
  pergolakkan keluarga..1 M'sia tahu...memalukan

  BalasPadam
 3. tak abis2 cerita keluarga ni...1 Malaysia tahu...

  BalasPadam
 4. gila glamer sebenarnya. cari publisiti walau sanggup korbankan silaturrahim. kalau betul2 x puas hati, kenapa kena lalu tweet2 ni. settle depan2 la. kan kan

  BalasPadam
 5. @effortlab
  sepatutnya begitulah,hal2 dalaman keluarga x payahlah sampai satu dunia tahu..

  BalasPadam

jerit kat sini

Dikuasakan oleh Blogger.