"Segmen Tambah Follower : Edisi Kuih Raya"(Luna Lanun)




"Kuih raya kegemaran sepanjang zaman saya ialah......."

Bila sebut bab kuih raya....cam biasa,mcm tahun2 sudah..
kuih akak siapkan kuih "tunjuk-tunjuk" jer...
sbb....x pandai sangat bab2 kuih muih ni,keje...keje...keje....dan keje...
balik umah dah malas...letih..
Ops...tapi jangan tak tahu...ada gak yang akak buat,biasanya dlm 2,3 jenis jer..
Almond London,tart nenas ngan kuih siput...eeemmm....satu lagi..wajib ada....mini popia...
eeemmm....sebut kuih2 ni seme ,kecur liur dibuatnya..

haaa...ni lah peberet akak....kuih siput!!!!.....wajib ada!!!!

so korang nak join???...klik banner kat atas tu....

Ulasan

  1. Salam singgah dan follow. Jom follow Mrs Lurve kembali :)

    kuih siput tue suka..suka yg gebu2 sikit hehehehe

    http://indahitukamu.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

    BalasPadam
  2. MRS LURVE...KUIH SIPUT TU,KIRA MENU WAJIB BAGI AKAK

    bEZ....JOM AKAK POLOWWW

    BalasPadam
  3. Selamat ari raye...

    singgah dari segmen yang same...
    follow u jugak..

    meyh singgah sini pulak :

    http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html

    BalasPadam
  4. huhu, samelah. kuih siput setiap tahun mak saya buat.
    datang dari segmen sama, :) dah follow.

    BalasPadam
  5. ✿______█████████______✿
    ✿______█▄█████▄█______✿
    ✿______█▼▼▼▼▼▼▼█______✿
    ✿_____██__LMJ__██_____✿
    ✿______█▲▲▲▲▲▲▲█______✿
    ✿______█████████______✿
    ✿______ ██___██_______✿
    Slamat hari saya maaf zahir dan batin !:)
    Datang dari segmen yang sama
    Wau yummy !sedap kuih :)terliur tengok :)
    Kalu syasya ade buad slah or silap sorry yew :)
    Sudi2 lah ke blog saia keyh !
    http://syazwanyphinkeyz.blogspot.com/2011/08/segmen-tambah-follower-edisi-kuih-raya.html
    By:syazwani syahmi :)

    BalasPadam
  6. Wah...canteknya Syasya....selamat hari raya gak la...

    BalasPadam
  7. dtg dri segment yg same akak ^^" mai sini nk berkenalan & follow akak,.jom g belog saya pulak
    http://kisahkuorangbiasa.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. yuhuu!! iqa dtg terjah cnie :) sowi yep lmbt sampai.
    salam kenal!^^
    ma fav almond london.hehee >.< sebab sy ske mkn coklat n almond. <3
    Selamat hari raya!

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com

    BalasPadam

Catat Ulasan

jerit kat sini

Catatan popular daripada blog ini

Suami Isteri...Kena Baca Ni..(Sorry..ada unsur2 18sx sikit...sikit jer tau...)

Misteri Apa Yang Ada DiBukit Hantu?Lihat!!

Bila Bersalin,Kena B***l Juga Ke?